Det begyndte i 1988


Vores kernekompetencer

Kernen i vores forretning er revision og regnskabsassistance. Desuden tilbyder vi rådgivning og anden generel sparring på det økonomiske område. Vi har kompetencer inden for skat, moms og afgifter samt inden for brancher, der er underlagt særlig lovgivning.


Vi hjælper jer med at nå jeres mål

Vi ønsker at yde professionel og kompetent assistance, som kan bidrage til sund vækst for både virksomheder og mennesker. Hver dag stræber vi efter at hjælpe vores kunder mod de mål, som de har sat sig.

Vi ved, hvad det vil sige at drive egen virksomhed, og hvad der får den til at vokse. Vi har også indgående kendskab til, hvordan vækst gennemføres i praksis. Vi har den nødvendige indsigt og erfaring til at kunne rådgive  individuelt og målrettet, og med vores lokale forankring har vi formået at skabe et bredt, solidt netværk af lokale advokater, pengeinstitutter og andre vigtige samarbejdspartnere. 

 

 

 

Plan Revision tilbyder revision
og økonomisk rådgivning
af høj kvalitet.

 
Vi ligger i centrum af Næstved og er seks engagerede medarbejdere. Vi beskæftiger os med en lang række forskellige opgaver og tilbyder en bred vifte af rådgivning inden for en lang række brancher.
Plan Revision | CVR: 1232 2143 | Plan Revision Købmagergade 14, 4700 Næstved  | Tlf.: 55 77 03 17 | mail@planrevision.dk